2021-05-02 2066 浏览
武汉肺炎一日未完,我地weekday晏昼都系买外卖。。。。。 隔咗一排冇食法包, 我地又嚟loop一次~12 点几出嚟买外卖, 唔驶排队~ 我地又系食鸡, 全部都系鸡, 佢嘅鸡肉法包又真系几好食嘅, 健康得嚟又好食, 仲可以拣辣定唔辣, 睇住佢塞晒d料落个包度,直至塞唔落, 真系好治愈~ 我地强烈建议大家request佢cut开两份, 咁样食会方便好多~ 同埋佢有张卡储印仔, 食够9 个,第十个免费~~~ 我地成日都一买就5~6个,好快就可以free一个, 真系好抵食每次食都系食到佢个法包, 充满晒鸡肉, d鸡肉又好滑,绝对唔系柴皮鸡咁,鞋到爆, 所以我地先会成日去帮衬轻食必然之选

轻食必然之选

2021-04-14