2020-09-26 597 浏览
今次四人行约埋一齐嚟食牛柳😉之前帮衬过几次,其中一次有位职员送了我们两款优惠卷,一款系tapas 买一送一,另一款系樽装红酒🍷优惠卷,本想谂住今次用可惜职员话已经过期,其实自己都有啲唔太开心,因为之前疫情禁夜市,所以一心以为佢哋会张优惠期延长比我哋,点知个职员会一口拒绝❌😣!讲番今次食嘅嘢😉叫咗三款hot tapas ;有Grilled OX Tonuge ,Ham Croquettes 、Carb Popper ,味道依然都系好出色嘅😊至于MAIN✨就order 咗份USA Prime Thick Cut Flat Iron Steak Black Pepper Sauce $ 3385成熟,肉质嫩腍,食落都有牛味,整体水准唔错😋系好味嘅!今餐无酒友,只系叫咗一支Panna 750ML,一人一杯😆😆😆
今次四人行约埋一齐嚟食牛柳😉
5成熟,肉质嫩腍,食落都有牛味,整体水准唔错😋系好味嘅!