焼肉スマイル (燒肉smile)

YAKINIKU SMILE
2024-09-18 496 浏览
呢间烧肉店有多款烧肉套餐,我哋拣咗两个套餐一齐食,再$25升级加购韩食小菜同生菜自助吧无限放题。可以试晒唔同嘅韩式小菜。日和极上盛合套餐,有日本极上A5和牛、西班牙伊比利黑豚,仲有无骨牛小排、龙趸石斑同精选鲜虾。A5和牛真系入口即溶,油脂分布完美,食落去满口肉香。黑豚同牛小排都非常嫩滑,海鲜有虾好爽口。配埋越光米饭。再加配济州海带豆腐汤,汤底清甜,豆腐嫩滑。牛肉盛合套餐有无骨牛小排、Prime板腱牛、牛横隔膜、牛肋间条、牛舌,每一款牛肉都各有特色。尤其系牛肋间条,肉质嫩滑,油脂香浓。饮品方面,我拣咗凤梨冰茶,酸甜适中,饮落去非常清爽。柠檬红茶,酸酸甜甜,好解渴。甜品我拣咗提拉米苏,好特别。

甜品我拣咗提拉米苏,好特别。