2018-02-24
最近新年饭局非常之多! 但一般以中菜为主~又系时候搞搞新意思食下汉堡包~~ 如果要数最好食嘅汉堡包~ 在人妻心目中, 呢一间舖头一定榜上有名! 首先佢坐落起大商场之中 !而且枱与枱之间~有足够嘅空位! 就算一大班人聚会都唔会觉得迫夹首先店员会畀一张餐牌你~ 坐低慢慢睇完自己要食咩之后!根住就自己行去收银处俾钱~ 最后就可以坐返埋位慢慢等食啦~如果系优惠时段~可以加三十蚊配套餐食咁就会多一份薯条同埋饮品!强烈建议大家配餐~因为食汉堡包点可以少咗汽水薯条首先软壳蟹汉堡包!侧边嘅薯条新鲜而且热辣辣,里面食到丰富嘅薯仔肉~ 点茄汁一流!而软壳蟹包包十分高身足料 而且炸得啱啱好,干身唔厚粉 配埋蕃茄生菜同沙律酱起到一个平衡嘅作用!食落口唔会太油~ 而且个包唔会因为加咗蔬菜而湿立立! 值得一赞呢个包就巴闭啦!!! 我都有我成只手咁高~ 本来我想一啖试下咬晒落去 但最后都畀我老公仔阻止咗~ 因为个包实在太大~佢惊我下巴甩骹~ 包包并唔系普通的 面包,它有淡淡的甜味~汉堡肉在上台嘅时候已经不断有肉汁涌出来, 不但鲜嫩多汁而且有肉味, 足足有多过一蚊银 打直咁厚 大菇嘅味道亦非常浓郁, 口感非常丰富!!
强烈建议大家配餐~因为食汉堡包点可以少咗汽水薯条
呢个包就巴闭啦!!! 我都有我成只手咁高~ 本来我想一啖试下咬晒落去 但最后都畀我老公仔阻止咗~ 因为个包实在太大~佢惊我下巴甩骹~ 包包并唔系普通的 面包,它有淡淡的甜味~汉堡肉在上台嘅时候已经不断有肉汁涌出来, 不但鲜嫩多汁而且有肉味, 足足有多过一蚊银 打直咁厚 大菇嘅味道亦非常浓郁, 口感非常丰富!!!
鱼柳手指中的鱼肉丰富弹牙, 而且热辣辣 值得一叫
上枱时外脆内软而且表层有微微的辣味 ,非常惹味
呢一只味超级市场唔系成日有~所以值得一试 不会过甜而且味道清新! 食完汉堡包正好中和口腔的油腻感