一入去就见到张张枱隔离都有一个个鱼缸,入面劲多只大头虾🦐游黎游去超级生猛。店员细心教我地夹起虾后要放入冰桶冻晕佢。夹既过程好有趣,夹都好有成功感!自己夹自己烧,虾肉鲜味弹牙,阵阵焦香味!而且呢间系全港第一间无限时既流水虾任食,我地每人起码食足10几只虾,超级满足!其他海鲜🐟🐠🐚🦑种类亦非常丰富!有鳗鱼、原条鱼、带子、大蚬、鲍鱼、生蚝等!大蚬系极多汁,海水味极浓而且肉质肥美。烧生蚝既时候,同时可以自己加埋牛油蒜茸同辣椒粒,滋味倍添!除左海鲜,仲有大量食物选择!我地就最喜欢烧菠萝🍍、大肠、鱿鱼、牛肉串等。另外也甜品和饮品提供。雪糕种类繁多,今次就食左特别d既奶茶味同豆腐味。饮品就选左近期流行既生可乐同烧烤必备既啤酒!🍺