2019-05-10
今日同好耐冇见既中学同学gathering,想去有得食又有得玩既地方,所以就拣左呢间To-gather Cafe地点好方便系旺角既金鸡广场。呢间cafe有好多boardgames ,岩哂一班朋友一齐玩我地4个下午3点到既, 佢地有tea set拣,全部都好抵食仲要包野饮咁岩我地全部都冇食lunch所以就叫左两个面同两个小食大家share泰式青咖喱猪颈肉出前一丁出前一丁煮得岩岩好,唔会好淋,青咖喱味都够浓。猪颈肉都几弹牙又唔会un吉列炸珍宝虾配真打稻庭乌冬个乌冬出奇地滑应该系手打既!! 滑过平时系超级市场买果d好多而且个炸虾又唔会得炸粉,个虾都几弹牙 钟意食乌冬既 超级推介呢个乌冬 小食方面,我地叫左吉列鱼柳拼美式脆薯角, 蜜糖鸡翼拼薯条同埋盐酥鸡全部小食都系即叫即炸,全部都好足料唔会得炸粉味,而且薯角同薯条都够哂薯,好食好食饮品方面我地叫左情意绵绵,焦糖咖啡,灰太狼同五宝茶,全部都好好饮!Oreo沙冰个名叫做灰太郎,平时好钟意Oreo就试一试,饮落去系好浓好浓嘅Oreo味,啲沙冰都打得好细滑同Oreo好夹,而且唔会太甜,估唔到Oreo沙冰咁有惊喜五宝茶都好好饮,焗左一阵已经够哂味,饮得
泰式青咖喱猪颈肉出前一丁
吉列炸珍宝虾配真打稻庭乌冬
五宝茶都好好饮,焗左一阵已经够哂味,饮得出系真材实料,超级补