2019-05-04
朋友介绍下嚟呢度食马拉菜位置可能要离地铁行一阵,但ok嘅唔难揾个门面大大只字餐厅名内面靓版茶餐厅格局叫左杯美禄恐龙 , 应该就系一杯美禄加左好多粉,甜甜地好好味。千期唔好大力吸d粉,会咳死嚟到紧系要试肉骨茶,第一次见甘多款配搭两个人叫左个细渗, 原来系有鸡脚猪肚猪猪腩肉, 个汤底系我中意既药材味, 但就淡左少少, 浓d会正d重点系d汤有得refil,送饭一流呢度系例牌份量既海南鸡, 主要都系鸡脾位,好滑啖啖肉。叫左个好特别既饭, 个饭真系有d食用兰花配咪椰浆好夹下, 周边配饭既花生鱼仔干都好脆好香口, 仲有秋葵同蛋,主角虾好爽口面既酱汁好多送饭下次再食呢个纸巾飞碟就要迟d先order, 唔系就好快冻就会林咗唔脆了, 但呢个当甜点真系好特别, 面已经有淋到练奶, 个底就有好多美禄粉加练奶点黎食, 唔会太甜又脆真系不错👍🏻不过记得食快少少,好快冻晒!整体好欣赏呢间餐厅好多款式食物, 店员又友善, order后又唔会等好耐,价钱好实惠又好食,一定会再帮衬
位置可能要离地铁行一阵,但ok嘅唔难揾
个门面大大只字餐厅名
内面靓版茶餐厅格局
美禄恐龙
肉骨茶- 细渗
嚟到紧系要试肉骨茶,第一次见甘多款配搭
海南鸡-例牌
呢度系例牌份量既海南鸡, 主要都系鸡脾位,好滑啖啖肉。
兰花椰浆饭配虾
纸巾飞饼