2019-09-21 127 浏览
朋友话想食意粉,于是同佢黎试下哩间传闻中又平又正既迈爵斯。环境不错的,座位唔少。水呀芝士粉呀都系self served,整体环境几好。朋友话哩间店d意粉好大份,于是我地决定嗌一个卡邦尼亚意粉+一个炸鱼手指,要唔系真系惊两个女仔食唔晒(/ω\)卡邦尼亚意粉($38)一见到个意粉真系好suprise,原本以为$38叫做细细碟,性价比高极都唔会够普通size。想不到竟然咁大份!突然明白点解朋友话唔可以叫两个意粉了,性价比真系高到好惊喜。佢d酱系足够既,又唔会话以为平就好稀或者好少。而且烟肉果d都好足够!佢真系几好食,而且又平!炸鱼手指就冇影到相,但佢相比之下性价比冇咁高。不过都叫做唔错既。总括而言,哩间迈爵斯d意粉又大碟又抵食,Cp值超高!有机会一定会返去试下其他意粉!
卡邦尼亚意粉

卡邦尼亚意粉($38)

2019-07-04
卡邦尼亚意粉