见到网友在社交平台大闸蟹群组分享三味真锅,d相好多膏好正咁,价钱仲要系$408可以任食2.5小时咁抵,即刻book枱试下啦(上次铜锣湾瀛x都要$550/位,仲要臭蟹好嬲)D蟹真系好爆膏好正,公仲有白膏啦,好黏口好好味,膏味香,不过蟹肉吾算好甜,每轮每人会上一公一母。一坐低吾够十分钟就主动上咗第一轮蟹,之后要蟹同店员讲,就会即刻拎黎比你,喱点真系超开心呀,平时其他店系落单20-30分钟先上一次蟹,上蟹上得超快,所以我都食咗12只,朋友食咗10只😍👍🏻22只当中有2只系d膏好淡色,蟹肉有d吾太新鲜、淋淋地,但又无臭味的,其他所有蟹都好爆膏好正,质素真系非常之咁好,店员服务态度又好,听讲系第一年做大闸蟹放题,真系值得多多支持下佢地😍题外话:原先book咗7:00食,但放工时间塞车改7:30,WhatsApp的人都好客气话可以帮我改时间,同埋礼貌好好,我话吾好意思佢话吾紧要👍🏻🙏🏻7:30到去,见到有分店内同店外走廊位,店内大约7张枱,店外2张大枱,空间都几宽敞,系街市入面黎讲卫生都几好,地下吾会好湿,环境卫生都比想像中好,可以再有下次👍🏻打算下星期就再食多次🙈店内有埋火锅任食的,不过今次就主

大闸蟹乸

火锅鸡煲

店内有埋火锅任食的,不过今次就主打大闸蟹,所以叫左个大辣鸡煲,食咗d鸡同拎咗少少菜就无食火锅了,鸡口感正常,不滑不鞋口,大辣味度对我来说不够辣(本身食开谭仔特辣),但鸡煲好香、调味都唔错。不过食物款式就比较少,可能主力做大闸蟹放题啦,所以喱点都无介意,饮品款式就出奇地多,多选择系正既,一定要再支持🥳
大闸蟹
大闸蟹乸