2024-04-26
🌸 香港餐厅纪录🍧ღ『 大埔-铨仔记 』听讲依间系大埔好出名既平价鸡煲店❣️大部分都系街坊客😲依个质素既鸡煲🍲平日$300几两个人香港真好少见到有🥰仲要冇加一服务费‼️而且食物同饮品选择都有好多😋老板为左吾好浪费食物无食剩食物不论生熟,每位成人可减$10😎【 奇味鸡煲🍲 】食完依间先发现 身边好少人食奇味鸡煲🤔多数食其他口味或者食酸菜鱼🫣奇味就同出面既鸡煲冇咩特别 但就偏咸少少🫣但加汤之后食火锅,就冇乜味(可能我自己口味比较重)🤔至于𩠌就正正常常 冇话边款特别好食😂美国肥肉油脂分布几平均 吾会话好腻☺️👍🏻墨鱼丸同牛丸都好弹牙😋可以一试‼️❥➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭🏢店名 : 铨仔记🗺地点 : 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐊𝐨𝐧𝐠🇭🇰📍地址 : 大埔东昌街4号地舖⏰: 𝟭𝟮:𝟬𝟬𝗣𝗠-𝟭𝟮:𝟬𝟬𝗔𝗠🚃交通 : 大埔墟站A1出口(步行10分钟)➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭_#香港好去处#火锅#火锅#大埔火锅#大埔打边炉#打边炉任食#打边炉放题#火锅放题#火锅吃到饱 #火锅任食#吃到饱火锅 #吃到饱餐厅#大埔美食 #大埔好去处 #大埔#大埔墟美食 #大埔超级城 #ta
ღ
『 大埔-铨仔记 』
老板为左吾好浪费食物
🏢店名 : 铨仔记
🗺地点 : 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐊𝐨𝐧𝐠🇭🇰
📍地址 : 大埔东昌街4号地舖
⏰: 𝟭𝟮:𝟬𝟬𝗣𝗠-𝟭𝟮:𝟬𝟬𝗔𝗠
🚃交通 : 大埔墟站A1出口(步行10分钟)
➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭
_
#香港好去处#火锅#火锅#大埔火锅#大埔打边炉#打边炉任食#打边炉放题#火锅放题#火锅吃到饱 #火锅任食#吃到饱火锅 #吃到饱餐厅#大埔美食 #大埔好去处 #大埔#大埔墟美食 #大埔超级城 #taipo #鸡煲#美食#好食#play#hotpot #hotpotnight