2021-10-28 452 浏览
以前一直都好少专登去食呢类粉面餐厅,不过我相信唔少朋友仔睇完youtube 都专登黎试一试💛一入门口就见到收钱后面有💛爆谷卖 正如所有呢类型嘅铺头一样,都系好逼,不过呢度嘅食客都彷佛系特别友善🥰野食方面,面类全部$22 起我今次系下午茶时间去,鱼蛋粉$22,加野饮$5 (仲要冷热同价),加多碟通菜$8 ,饱晒先$35 🤤性价比爆高鱼蛋河- 鱼蛋同鱼片起码各3定各4,无数,总之比平常多!汤底味道好好,忍唔住饮左半碗面无口渴嘅感觉🤪 腐乳通菜 - 腐乳唔系平时果种,系好食嘅,通菜都好fresh 无变黄变黑,8 蚊真系好抵总之总括来讲,我真系好满意👍🏻大家经过旺角记得嚟帮衬下,但系唔好去错,系通菜街𠮶间先好㗎嘛💛

一入门口就见到收钱后面有💛爆谷卖

野食方面,面类全部$22 起