🔅自选3𩠌面+ 1𩠌 · $44+$12一睇张落单纸真系花多眼乱🤩有好多料都想食!谂左好耐先决定到叫咩配搭😜份量超多好慷慨,好彩果日够肚饿,如果唔系真系会食唔晒嫁!🐮必食牛筋腩 - 炆炖到晶莹剔透,好入味🤓肉既部分都好软淋😜🐷秘制猪手 - 唔系剩系得啲骨!满满嘅胶原蛋白,猪皮入口即溶,三旧大小均匀😝🦑墨鱼头 - 今次既惊喜之选!超乎预期!重点系非常弹牙新鲜🤓成为左我必叫选项🥬唐生菜 - 正常发挥😚🍜由于想食捞嘅关系简左走汤加腩汁,店员好贴心,另外俾跟左碗清汤比我,如果太干嘅时候可以加🤓面要左乌冬,唔系果啲有酸味既😙有五款秘制辣汁可以选择,我就唔系好食得辣,所以简左惹味甜辣汁,真系超开胃!要求多葱,估唔到做到比我🤪系比平时青葱辛辣既京葱丝!正其实仲有好多野例如藤椒鱼皮、火鸡肾等等都想试,但系实在唔想做大嘥鬼🙂‍↕️所以已经决定好无限次encore 😜
🔅自选3𩠌面+ 1𩠌 · $44+$12

🥬唐生菜 - 正常发挥😚