2021-06-17
好有气氛的一间餐厅自从疫情之后都冇认真去酒吧饮过一次野,系因为唔可以🥺纯粹因为要返阿麻到谂住近近地附近食嘢,点知就比我揾到咁有气氛嘅餐厅。餐厅除咗大之外,嘢食仲要唔差。虽然同屋企人就无饮酒,但系呢度绝对有气氛。佢分咗两边,一边就好似酒吧咁,一边就系西餐厅。牛油果蟹肉他他 $128唔知点解我成日见到牛油果嘅嘢就会叫,可能因为我真系好钟意食。牛油果同蟹肉真系好多地方都会有,而且佢又夹。我知道牛油果依家唔系当做,但系佢呢度嘅牛油果都算系咁,唔错。蟹肉都几香,好钟意佢咁样摆盆。另外叫咗个套餐,包餐汤,包,沙律,甜品同埋嘢饮。香煎羊架拼澳洲草饲牛肉眼扒$298佢个餐汤我觉得好香好好饮🥰我叫呢个系因为佢厨师推介,而且佢有两样肉,可以食多样嘢。出到嚟卖相唔错而且几香,因为屋企人食肉唔钟意见血,唯有叫七成熟,但七成熟食落去都唔会话好鞋口。味道都几好,无论羊定系牛都系高质嘅。佢除咗啲薯菜之外仲有黑松露薯蓉喺侧边,啲薯蓉几香嘅黑松露味👍甜品系一件朱古力慕丝蛋糕,味道都正常。虽然费事饮酒,但都叫咗杯mocktail (passion)甜品我叫多咗个海盐奶盖蛋糕,但系佢个卖相同我想像有少少出入,但佢有摆盆同味
自从疫情之后都冇认真去酒吧饮过一次野,系因为唔可以🥺
牛油果蟹肉他他 $128
另外叫咗个套餐,包餐汤,包,沙律,甜品同埋嘢饮。
香煎羊架拼澳洲草饲牛肉眼扒$298
佢个餐汤我觉得好香好好饮🥰
我叫呢个系因为佢厨师推介,而且佢有两样肉,可以食多样嘢。
甜品系一件朱古力慕丝蛋糕,味道都正常。
甜品我叫多咗个海盐奶盖蛋糕,但系佢个卖相同我想像有少少出入,但佢有摆盆同味道正常。
下次可以叫埋同朋友一齐去,因为气氛系几好,味道又唔差。