2005-12-10 18 浏览
收工同家姐o系港岛区食饭. 本身想去中环o既cafe siam, 但系想行下great, 所以就转黎thai basil.坐低左就叫野食:1) 炸蟹饼-- 新鲜热辣好香脆, 一客四件话咁快就清碟2) 龙虾春卷-- 话系春卷不过其实系将春卷皮好似信封咁包住龙虾肉, 啖啖都系虾肉, $75有三大个, 好抵食, 全晚no. 1!3) 椒盐鱿鱼-- 话系送酒小食, 但系好大碟, 用左黑椒, 有d辣.4) 炒菠菜-- 碟碟都系炸物, 所以叫左个炒菜清下. 又系劲大碟!食食下, 突然望下隔离o个台...咦? 我老板老婆?! 再望望我隔离o个个男人...老板呀!!! 又会咁桥o既?! 佢问我有无偷听佢讲野...唔通佢讲紧我坏话?!
坐低左就叫野食:
1) 炸蟹饼-- 新鲜热辣好香脆, 一客四件话咁快就清碟