2021-09-04
😋[]之前喺尖沙咀食过,一直都念念不忘佢地个虾汤底😋今晚终于可以喺荃湾回味下呢份由札幌远道而来的味道🦐🦐🦐原来9月份荃湾店有一幻xNAMCO活动,惠顾指定套餐/金额会有NAMCO游戏卡送,有机会赢到虾汤拉面变身抱枕🦐食完面我地当然即刻拎埋张卡去玩啦😝😝一入到去见到人地夹到好羡慕🥺🥺虽然我地唔成功夹到抱枕,不过过程已经玩得好开心🥰有得食好野,又有得玩🥳🥳🎈招牌虾汤拉面 $88 +叉烧 $30招牌虾汤面当然系必点,最钟意汤既组合、浓度同粗幼面都有得拣,岩晒所有人口味👍🏻就算我拣左幼面都好挂汤,汤底好浓好有虾味🦐另外红姜天妇罗又系卖相亮点📸每碗拉面都有半只溏心蛋同埋叉烧,但系为食的我当然仲会另加叉烧先满足😝🎈黑蒜叉烧虾汤拉面 $78 + 溏心蛋$10 + 叉烧 $30黑蒜味系荃湾店限定,当然要试下啦😋多左层黑蒜味味道更加丰富左,叉烧仲有炙烧过,食落会更香😋绝对值得一试👍🏻👍🏻🎈鸡髀菇 $22🎈饺子 $35🎈北海道限定梳打 $38🎈白桃味梳打 $28
[[一幻拉面 ]]
🎈招牌虾汤拉面 $88 +叉烧 $30