2024-08-02 492 浏览
好似好耐无食pizza🍕放假就去咗奥海城嘅Pizza Express 呢度装修都几大 舒适得嚟好有空间感两个人都好肚饿 除咗Pizza之外 仲叫咗小食同意粉share🍽️最近仲多咗啲新款 开心仔 又可以试新野ꕥ 风干火腿虾卷其中一款新推出嘅意式小食✨估唔到ham同虾肉都咁夹 虾肉够弹牙令整体更有口感 另外仲有蜜桃🍑营造出咸甜咸甜嘅感觉 ꕥ 烤焗鸡翼由细到大嘅习惯 去亲食pizza都一定会叫鸡翼食😆一份6只 share最好不过 鸡翼微脆 调味适中 酱汁而家转咗蜜糖芥茉酱 较为清新 啱晒我口味 ꕥ 意式肉迷薄饼Pizza都系拣咗新款 呢个Meat Lover最特别之处就系冇落蕃茄酱 而用咗artichoke sauce 去替代🍕主要配料系风干猪面肉/肉丸 另外仲有鼠尾草同罗勒 我最钟意系加咗合桃 食食下会有脆脆嘅口感 层次丰富ꕥ 蘑菇烩长通粉 又发现新大陆😌而家有长通粉啊 个人一直偏好用匙羹𢳂嚟食嘅粉🥄上枱已经闻到好香嘅松露油香气 配料虽然只有蘑菇 不过已经食咗好多肉 所以主食拣呢个配搭对我哋嚟讲啱啱好饮品依然多样化✨除咗叫咗杯cappuccino 仲点咗杯嘅冻柚子柠檬梳打 清新解渴 建议将

ꕥ 风干火腿虾卷

ꕥ 烤焗鸡翼

ꕥ 意式肉迷薄饼

ꕥ 蘑菇烩长通粉

饮品依然多样化✨除咗叫咗杯cappuccino 仲点咗杯嘅冻柚子柠檬梳打 清新解渴 建议将薄荷叶加埋落去 饮落有少少薄荷味渗出 更清凉🍹