餐厅: 花斑茶社 (登打士街)
资讯:

2024-04-19 17 浏览
ʜᴀᴘᴘʏ ғʀɪᴅᴀʏ🫶🏻收工紧系要奖励下自己㗎啦( ´▽`)见到 @abouteahk 又有新野啦🤩🤩清爽青葡萄鸟龙真系劲吸引,可惜嚟迟咗🙈咁啱已经卖晒啦,唯有下次先再试过啦!完熟苹果冰茶🍎拣咗四季春茶底~劲fresh!仲有粒粒苹果果肉添~钟意饮水果茶嘅,一定要试~个人觉得无糖都已经好足够!黑糖珍珠岩盐厚鲜奶💗呢款都系我嘅最爱!超厚嘅奶盖!饮落仲有啖啖咸香~黑糖真系劲match!珍珠超烟韧📍花斑茶社 |全线分店有售#珍奶 #珍奶控 #珍珠奶茶 #油麻地美食 #旺角美食 尖沙咀美食 #旺角茶饮店 #尖沙咀茶饮店 #优惠 #抵食 #香港美食 #铜锣湾美食 #花斑茶社 #abouteahk #完熟苹果冰茶 #清爽青葡萄乌龙
ʜᴀᴘᴘʏ ғʀɪᴅᴀʏ🫶🏻
收工紧系要奖励下自己㗎啦( ´▽`)

见到 @abouteahk 又有新野啦🤩🤩
清爽青葡萄鸟龙真系劲吸引,可惜嚟迟咗🙈
咁啱已经卖晒啦,唯有下次先再试过啦!

完熟苹果冰茶🍎
拣咗四季春茶底~劲fresh!
仲有粒粒苹果果肉添~
钟意饮水果茶嘅,一定要试~
个人觉得无糖都已经好足够!

黑糖珍珠岩盐厚鲜奶💗
呢款都系我嘅最爱!
超厚嘅奶盖!饮落仲有啖啖咸香~
黑糖真系劲match!珍珠超烟韧

📍花斑茶社 |全线分店有售