2019-11-23
呢度位于观塘嘅新开party room~有BBQ或者火锅选择,仲可以升级拣海鲜餐添!我今日同三五知己就拣海鲜火锅餐,因为呢几日凉左,好想打翻个边炉😬😬一入到去地方都好大,好啱好多人一齐玩,有时去啲party room,我会嫌比较狭窄,呢度一定够空间行👍🏻食物方面非常吸引~见到都流晒口水😋😋😋海鲜系店主每日新鲜响街市买返嚟,所以可能每次都会有啲唔同!啲虾啊,扇贝啊⋯非常之新鲜!仲郁下郁下🤪🤪🤪海鲜种类我觉得party room黎讲系好值回票价👍🏻👍🏻👍🏻牛肉靓仔😉系咪睇到好肚饿呢😆😆😆我想讲d海鲜系按人头份量供应,但其实都好大份,一定够食,仲食到好饱添!🥳🥳🥳而其他食物就任食,饮品任饮(冇酒精)唱K音响几好架😬😬最后,讲埋个价钱,平日火锅海鲜餐星期一至四$300/@人头,星期五至日$350/@人头,甘嘅价钱性价比高!最紧要系咩啊,系自己唔使执嘢🤣🤣🤣🤣🤣店主重好好人,好好倾添!🙏🏻thx大家有兴趣就book场玩返晚😉😉
食物方面非常吸引~见到都流晒口水😋😋😋
牛肉靓仔😉