2024-08-08 686 浏览
风干火腿虾卷🦐咸香嘅风干火腿包住弹牙嘅鲜虾🦐配上浓醇的塔雷吉欧芝士、烤蜜桃🍑新鲜茴香,味道层次都好丰富,作为前菜亦都好适合意大利式经典小食🫒一套三款嘅小食,包括迷你意式拼盘、罗勒香草酱车厘茄同杂锦意大利橄榄,除咗可以一次过感受到意大利嘅经典小食之外,仲好开胃添😘意式肉迷薄饼🍕传统饼底上加入软嫩咸香嘅风干猪面肉🐷爽口弹牙嘅猪肉丸,仲有青葱、鼠尾草、罗勒、合桃、塔雷吉欧芝士及雅枝竹酱调味,整个Pizza香口惹味,食肉兽真系唔好错过‼️芝士鸡胸焗意大利青瓜🥒鸡胸肉唔会觉得鞋,配埋意大利青瓜,可以减低油腻感,酱汁以塔雷吉欧芝士、马苏里拉芝士及意式蕃茄香草酱混合而成🍅味道清新得来又健康肉酱茄子配意大利软心芝士🍆拌开意大利软心芝士及巴马臣芝士,芝士味即刻爆晒出嚟🧀当芝士包裹住茄子配埋蕃茄辣牛肉酱,呢个配搭边个芝士控可以抗拒得到😎
风干火腿虾卷🦐

意大利式经典小食🫒