2024-01-04 71 浏览
第三次嚟呢间餐厅,钟意佢环境够大,小清新风,好啱拍拖/同朋友嚟倾计☺✨烟三文鱼牛油果牛角窝芙 - 牛角窝芙好脆身,面头超多料,有烟三文鱼、牛油果蓉、青瓜同车厘茄,咸香得嚟又几fresh😚伴碟仲有薯条🍟好丰富!✨香辣蕃茄意式肉肠长通粉 - 份量几足,长通粉口感刚好,唔会太腍🍝✨香烤纽西兰羊仔柳 - 好少可见到有羊仔柳,几有咬口,冇咩羊膻味👍✨THE PONT法式莓莓吐司配雪糕 - 卖相好得💯,我地加钱转左椰子雪糕,椰香味好真实🥥个toast用左好邪恶嘅丹麦吐司,牛油味几香😋✨焙茶鲜奶 - 面头有个心心拉花几sweet,我地拣左少甜,饮到焙茶清香又唔会太甜☕✨黑芝麻香蕉乳酪沙冰 - 感觉几健康,又有黑芝麻又有香蕉,里面仲有好多奇亚籽😻