话说🐖本来约咗班朋友BBQ,但因为疫情同天雨关系就转咗楼上cafe玩下boardgame(未出4人聚会之前),就上网揾到哩间告急黄店。位置都几偏僻难揾,🐖同几个朋友都荡失路,系家乐坊向广华相反方向行过一个十字马路口,见到登打士街高氏大厦再行前就有条巷仔,转入去就会见到个好旧嘅恒威商业中心嘅门口仔,搭lift上12楼就系。————————————————————舔舔脷指数 : 🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(6.5/10)抵食指数:🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(7/10)————————————————————韩式辣卡邦尼烟肉意粉(套餐价$128包一杯$52饮品)意粉唔会太硬啱啱好,卡邦尼几够味得来唔会好漏,都几多汁几creamy下,再加多少少辣味好惹味(不过朋友就话好辣,🐖就觉得唔算好辣,只系少少,应该系佢唔食得辣😂),烟肉几足料,份量都大份,女仔会够食,加多只温泉蛋🍳就perfect池。薯条+鸡翼+麦乐鸡因为比朋友发办所以基本上🐖系唔知嗌咗啲乜唔知几钱,亦都挂住玩唔记得咗影相要讲番声sorry先😅薯条系粗身个只,出到来脆卜卜,热辣辣咁食几正。麦乐鸡唔错,配埋佢比嘅甜酸酱好过麦XX。鸡翼一样炸到脆卜卜,冇乜炸粉,不
————————————————————
舔舔脷指数 : 🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(6.5/10)
抵食指数:🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(7/10)
————————————————————
韩式辣卡邦尼烟肉意粉(套餐价$128包一杯$52饮品)

薯条+鸡翼+麦乐鸡
薯条系粗身个只,出到来脆卜卜,热辣辣咁食几正。麦乐鸡唔错,配埋佢比嘅甜酸酱好过麦XX。鸡翼一样炸到脆卜卜,冇乜炸粉,不过唔知系咪腌得唔够,🐖觉得有啲啲鸡腥味,加啲椒盐/酱会好啲!

香蕉朱古力($54)
又挂住玩唔记得影相😵,都几大杯,出到来啲冰未溶晒个底仲系暖暖哋,香蕉味唔算好重啱啱好,朱古力都几甜但都接受到,两者一齐个味好夹,系几好饮。

嘢食来讲不过不失,环境唔算大,但坐落都唔会觉得迫。Board games类型都比较多,真系可以玩足一日。见到佢得一个店员,所以上菜速度比较慢,但见佢系即叫即整,都觉得算系咁,同埋去cafe都系for聚会多过食嘢,奉劝大家唔好肚饿时上去。佢好似有最低消费,大概系每人一杯嘢饮,如果你唔食嘢净系饮嘢的确系会比较贵,但百几蚊坐足一个下午其实都算抵。 🐖见到佢比较冷清,佢开4点,🐖由4点几玩到8点几都留意到佢净系得4-5枱客(计埋🐖),哩个时势大家更加要帮帮手,等佢可以撑住。