2016-06-25 1496 浏览
朋友系食肉兽,次次都要食肉、肉、肉,今日又韩烧!钟意黎炑八食,因为觉得佢啲牛好有牛味、好香。件牛肋骨啲脂肪,yummy叫到成枱都系野食,朋友梗开心,咁多肉。我自己最欣赏系个沙律,酸酸地,好开胃好醒神,次次都会食晒。蛋浆同芝士都系免费refill,正!但泡菜蛋太辣,refill时要净蛋走泡菜,仍然好味。店员个个都好忙,叫佢地都唔系次次应你。又见到个四眼经理,你唔系大客,唔叫海鲜都唔会理你。上次隔黎枱大客,系咁sell人海鲜,又叫人入会,连吹水连落单连送野食,全程三十分钟黐住𠮶张枱,完全冇理过其他客。其实咁多人都点评呢个经理,点解公司唔去了解下情况?!唔系贪就脚,一般我都系去炑八其他分店食,唔驶睇人面色!!
朋友系食肉兽
,次次都要食肉、肉、肉,今日又韩烧!

2016-06-17