2011-05-04 139 浏览
误打误撞入左黎呢间野, 见无乜人,坐得都叫舒服. 叫左3个𩠌, 原来系恶梦开始 例汤 - 免费送既, 成个大煲上, 以为好扺, 点之饮落系沟左水O既汤一样, 无味. 即刻叫佢罗走菜胆鸡 - 唔系介菜胆, 都算, D 鸡又老又鞋, 差姜葱鱼云 - 算OK, 无乜特别海皇豆腐煲- 可以改名叫豆腐鱿鱼煲, 成煲野无黎镬气, 好似番叮咁, 净系得一PAT 豆腐(大量汁)加大量鱿鱼, 2旧虾球, 收我70元, 有无搅错. 想揾老板投诉, 又唔系度, 连经理都无个, 同阿姐讲, 佢话唔关佢事, 我都明, 不过你可唔可以反映番比你老世听呢? 最搅笑同个收银讲, 连佢自己都话:"呢度D豆腐系差的!". 奇怪呢间野仲可以生存到而家.埋单160元, 食左餐猪哨, 实无下次! 唔该呢间野快D汁!

菜胆鸡 - 唔系介菜胆, 都算, D 鸡又老又鞋, 差
姜葱鱼云 - 算OK, 无乜特别

2011-05-04