2018-01-16
呢间一向系我No.1 Lunch buffet 选择,因为冻海鲜佢有生蚝,蟹脚,热盘有齐中,西之余,仲有bbq, 生滚粥,汤,汤面,咖哩,亦有日式刺身,寿司,又有沙律,芝士,跟住甜品真系好多,又蛋糕,梳乎里,心太软,即制pancake, 格仔饼,再有Hagadez 蛋糕雪条共8款其实净系睇以上咁数,虽然好多酒店都有,但系我试过咁多间,价钱,质素加上种类最多,一定系呢间,净系讲生滚粥,就已经有蟹黄,蟹肉,燕窝,鱼,碎牛等,都唔好数可以加花生,猪肉松,生菜,油炸鬼呢啲跟住好多酒店又会做榴梿甜品,但呢到有你睇得出佢系榴梿肉既榴梿拿破仑,榴梿pancake,而家仲有榴梿黑糯米饭,呢3样绝对唔系香精不过,黎过咁多次,新一年加价都唔紧要,但Buffet 12点开始,竟然系点半呢个时间,已经冇哂蟹脚出,仲要换埋翡翠螺,真系令人好失望,希望好好改善