2022-01-06
咁啱入西贡行山 朋友就介绍左呢间餐厅 所以就黎试下 十二点入到黎已经full 晒要排十分钟左右先入到 不过排紧嘅时候已经有侍应俾定餐牌我地睇 时间感觉会易过啲✨French Toast $98一上到黎见到卖相已经超靓😍😍 有好多玫瑰花瓣喺上面 超打卡able 🥰 佢唔只得个样 食落都好好味 软熟嘅面包配搭埋糖浆 cream cheese 同开心果粒好香 推荐要食👍✨Middle Eastern Lamb $130呢个卖相冇咁打卡able 但都好食 羊肉唔苏 整到一丝丝好方便食 配合埋啲南瓜酱 羽衣甘兰同埋乳酪 层次更丰富 但我觉得唔好嘅系佢嘅椰菜花煮得比较淋 我钟意食比较爽啲嘅☕️Piccolo Latte $31算系唔系好苦 我都饮到两啖嘅咖啡总括黎讲啲野食真系有色香味 好多配搭同层次 不过份量黎讲真系有啲偏小🙈🙈 我唔算系大食啲女仔都觉得唔系太够饱 虽然可以坐室外但只系望街景 不过都好开扬舒服 呢间都系我会想再帮衬多一次嘅餐厅 所以推介未试过嘅可以一试💰午餐人均~$150味道❤️❤️❤️❤️价钱❤️❤️服务❤️❤️❤️❤️环境❤️❤️❤️❤️
✨French Toast $98
✨Middle Eastern Lamb $130