今日路过元朗教育路,发现到一间之前都无乜点留意既cafe,见入面几靓又唔洗等位,就入左去试下啦系门口见到白雪雪装修,好relax入面既风格都系用白色同木枱櫈,好光猛,令人望落好精神而且厨房好开扬,一入门口就已经闻到阵阵咖啡同野食既香味呢间cafe除左咖啡,野食款式都唔少,意粉、沙律、意大利包等等都有。今日试左黑松露杂菌意粉,一上台已经闻到好香好重松露味,上面亦见到唔少松露碎,一啲都唔孤寒食落好香,意粉够干身弹牙,调味得好足,不过食到底见到有好多油。呢个系我中意After Ten既主因,applecano黑苹果,一杯咖啡garnish到好似杯cocktail咁,劲有心思味道亦对得住佢个外表,有苹果酸酸甜甜既味道,但又唔会cover左咖啡阵味,要形容既话就好似饮紧酸味好出既咖啡,不过呢个果香更出、有少少甜味点缀,更上一层楼

系门口见到白雪雪装修,好relax

入面既风格都系用白色同木枱櫈,好光猛,令人望落好精神
而且厨房好开扬,一入门口就已经闻到阵阵咖啡同野食既香味