2023-10-11
最爱既细妹琴晚生日 所以我特登问女同事有冇餐厅介绍 佢就推介左呢间邻近荃湾站既餐厅比我 话好适合女仔一入到去见到间餐厅装修同布置都好靓 有一种女仆cafe既感觉 waiter都好有礼貌 会同我地介绍返d野食 细妹电话冇电 间餐厅又肯帮佢叉电 服务态度真系一流超香超浓黑松露味 鸡肉嫩滑 份量系两只超大鸡髀 一咬落去爆晒汁 好食到癫 薯仔沙律亦都唔错 牛肉厚得黎唔鞋 味道好食过出面嘅安格斯牛肉汉堡 芝士份量充足 由于我同细妹都唔食菇 所以件菇唔知好唔好食鱿鱼够新鲜爽口 份量算多 重点系个意粉味道好好 本身唔钟意食墨鱼汁既我都觉得好食 唯一坏处就系会食到成个咀黑色第一次食到咁高质嘅牛角包窝夫 外脆内软 够香够热 再配上士多啤梨雪糕一齐食真系人间享受 香喷喷既鲜奶咖啡 浓度岩岩好最后埋单五百几蚊 咁既质素黎讲真系超平 有机会黎荃湾一定会再黎食 就算食完饭都会特登黎食甜品或者饮嘢 哈哈