2019-01-25
近排成日都食私房菜,今晚就系尖沙咀同朋友食,内街加上楼上铺,唔系朋友带真系好少何会揾到。一边系四人枱,另一边系房,环境都尚算干净整洁,好快店员就帮我地开左枱。见好多人都推介既卜卜蚬,有分大份同细份,而我地呢份系细既,但都已经觉得好多蚬☺️大约等十分钟就开晒,食得~蚬肉好肥美,而且都系岩岩好离壳,非常鲜甜,加上有落酒所以一路食都闻到阵酒香。时下最hit既黄金系列~一碟六只黄金大虾,只虾好大!黄金酱汁包住晒成只虾,外皮脆卜卜,个酱味道都唔错,虾肉亦都新鲜。但系因为成只连壳炸,所以都几硬几难咬下,一路食一路吐返d壳出黎。。。另外like+share fb就有饮品送要左罗汉果水清下热不过最好就一大班人先好黎食,因为两个人叫得唔多之余,埋单都唔少野架,可能因为地段关系啦而菜式选择都系普普通通,正正常常咁,冇太大回头率。
大约等十分钟就开晒,食得~
时下最hit既黄金系列~
一碟六只黄金大虾,只虾好大!
另外like+share fb就有饮品送
要左罗汉果水清下热