2020-04-14 1686 浏览
📍西环📍 无辣不欢...对于大陆既辣味一直情有独钟😭😭😭真系个种无可取代既油香味🥺🥺🥺真系令到我系香港都会不停去发掘好食既川菜餐厅😭😭😭😭呢间听过几个foodie朋友提及过,对佢期望都好大😭🙏🏻🙏🏻...📍皇牌手撕鸡💰HKD 38.00📌味道 7.3 / 10分呢间店卖既系手撕鸡肉, 每旧肉都会系鸡脾位, 食起身好滑😭😭我唔中意鞋身既鸡😂佢好香香麻油味而且加左白芝麻系面, 成个口感系加左分同味道更加香! 佢唔会太辣, 味道质感都好好, 但唔会似外面食既川菜咁重口味😯😯...📍蒜泥白肉青瓜卷💰HKD 20.00📌味道 7.3 / 10分佢系一块猪肉入边包住几条青瓜条, 猪肉面会有好大量既蒜泥!! 一口一旧既size黎👏🏻👏🏻so good ! ✔️✔️由于有青瓜既关系, 成旧口感好高分, 加埋大量既蒜泥所以好重口味😂😂😂另外蒜泥应该系当日新鲜整起所以有明显既蒜辣味🤭🤭...📍烧韮菜💰HKD 10.00📌味道 7.3 / 10分呢间店将大陆既原汁原味带到俾客人, 好香既辣油味, 每条菜咬落都有油流出黎, 入味之余唔会好辣! 食物十分好肥但同是好好食😭——————————————————————
📍西环📍 无辣不欢
📍皇牌手撕鸡
💰HKD 38.00
📍蒜泥白肉青瓜卷
💰HKD 20.00
📍烧韮菜
💰HKD 10.00
———————————————————————
📌环境:4.5 /10分 (职员有礼貌)
📌Outdoor area is not available
📌不可带宠物黎餐厅🐶
📌不用加1
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之间✔️
- 正常水平, 路过可试
- 我好争扎 LOL
- 唔使试