2021-05-30 184 浏览
Pizza express拣咗精选二人套餐,一款头盘加两款主菜,两杯饮品。3个人食头盘有意式焗肉肉丸,系焗猪肉丸配香草面包。主菜拣咗薄饼,加$25升级左做海鲜薄饼都系意大利最signature嘅最薄𠮶种Pizza,脆底,食完都唔会觉得好济𠮶种,好有满足感,好好食。意粉系卡邦尼忌廉意粉痴线劲好食,佢哋嘅质素一如以往咁好品质,意粉原谅到好适中,比正常嘅硬少少。交个心出嚟煮,唔会话好弹𠮶种质地而系真系挂到啲酱汁喺每一条意粉上面。饮品拣咗梳打水,系罐装嘅梳打水然后杯入面有片柠檬。好清新嘅梳打水,又可以饮无糖嘅饮品。餐本来有野饮,但野饮做紧promo买一送一,实在太抵!忍唔住叫返两杯!拣咗一款石榴梳打水,令一款系热嘅荔枝茶荔枝茶超级香,虽然只系茶包冲出嚟,但系用好少水黎冲,所以味道超级浓,口感好醇厚。Tiramisu 劲抵食,好正宗嘅意式芝士饼,口感好浓厚,出面d甜品舖都无咁好食又贵!
Pizza express
拣咗精选二人套餐,一款头盘加两款主菜,两杯饮品。3个人食

头盘有意式焗肉肉丸,系焗猪肉丸配香草面包。

主菜拣咗薄饼,加$25升级左做海鲜薄饼

意粉系卡邦尼忌廉意粉