其实我好少饮sake的,不过朋友钟意就舍命陪君子啦朋友俾满满嘅sake柜迷倒,我就忙住欣赏店内嘅一事一物 – 满布sake label嘅墙身、独特嘅酒杯、永不过时嘅经典歌 (e.g. Love Generation soundtrack),成个氛围好relax叫左几款小食送酒,比较深刻嘅有:🥢深海池鱼薄切 $108:好钟意池鱼独特嘅鱼味,清甜得嚟好香鱼油味,同紫苏叶好夹🥢帆立贝 $48:斋睇都知新鲜,有光泽,肉质弹牙爽脆,超鲜甜🥢迷你鲍鱼海胆炒饭 (唔记得几钱):虽然话迷你但份量都唔少,有2块厚切嘅鲍鱼,海胆唔算太多但一啖饭都食到淡淡嘅海胆鲜味饮饱食醉都未完,餐厅仲送左个代币俾我地,可以用嚟玩店内嘅扭蛋机,结果俾我扭中左只柴犬公仔吊饰+大阪烧兑换卷😳
其实我好少饮sake的,不过朋友钟意就舍命陪君子啦

叫左几款小食送酒,比较深刻嘅有: