2022-07-24 3018 浏览
又约埋友好一齐出去食一餐,又想一边食嘢一边吹水最佳选择一定系打边炉时间都比较长啲,今就去咗呢间稻八日式火锅咁当然系放题啦任饮任食一定食得满足,有多款放题套餐供应,家阵做紧优惠逢星期一至四,8位同行消费免费2位价钱,4人同行都免费1人价钱点计都相当超值,我哋点了呢款200日澳洲壳饲牛放题,除了有壳饲牛美国特级牛颈脊肉、白豚肉、羊肉、日本北海道鸡片等多款肉类一定食欲大增,餐饮除了汽水同纸包饮品,家阵惠顾任何放题仲可以任饮啤酒、生啤以及清酒同梅酒系咁热天气饮杯特别爽透心点个沙嗲汤底用来品尝各款肉类最适合不过,先食件壳饲牛啖啖肉之余,又食到满口香浓肉汁够晒滋味,当然继续Encore啦而出面有自助火锅区任取各款火锅配料、前菜同酱汁,另外有一个位置系炸物区即系串炸都系自助形式攞番几串心水炸物沾上粉浆即炸,再落啲调味粉入口香脆又惹味除了品尝到美味嘅肉类,仲有即叫即整日本小食放题有十多款日式风味我哋都点了牛肉薯饼口感十足,吉列蚝够晒鲜味、一口芝士、一口年糕又烟烟韧韧,一边食住饮番杯生啤特别正仲有各种丸类同时令限定虾滑、猪肉饺等,真系食到肚仔饱满,轮到甜品有多款雪糕雪条任食,同埋每人限定一杯名牌雪糕继续
攞番几串心水炸物沾上粉浆即炸,再落啲调味粉入口香脆又惹味
继续边食边享受一餐任食放题
  • 炸物