2017-01-17
终于冻番小小有冬天感觉喇 即刻去食番餐打边炉先今日虽然星期一 但食客超多全,场爆满等左15-20分钟到就入座喇坐低即刻出去拣野饮先 俾我见到呢间有香蕉味忌廉沟鲜奶二说不话试下先 对于我香蕉控黎讲蕉味吾算好浓而且味精味吾太重 中意试野既朋友可以一战拣好野饮就落单食住刺身先 主打食白豚肉同三文鱼我真系要讲 我!好!中!意!食!白!豚!肉!呀!同埋平时小机会食到 我足足食左20块先收手哈哈之后叫左d丸类 样样叫d加埋都几多特别一赞呢到既水产 蚝肉size吾细㖞煮熟左都无缩到变迷你蚝仲有个海虾 吾系大只但胜在鲜甜 点小小豉油更加滋味食到中段出去拣左个咖哩味出前一丁去茶记食出前一丁都要加钱 呢到任食仲有我觉得最正既咖哩味 系幸福既食完就开始转战甜品一开始有抺茶心太软 我觉得茶味可以再浓d之后梳乎里系出色既 可以出去落order之后等5分钟就有得食够晒热辣辣 甜度适中 值得一试再试最后食埋雪米糍就perfect 佢有3味-朱古力,士多啤梨+云尼拿,抹茶我觉得朱古力最正 超香浓朱古力味而且吾太甜至于云尼拿个款有小小士多啤梨肉中间 酸酸地好有口感抹茶味就茶味不足 吾算出色足足食够2.5小时先走 饱到第
今日虽然星期一 但食客超多全,场爆满
等左15-20分钟到就入座喇
坐低即刻出去拣野饮先 俾我见到呢间有香蕉味忌廉沟鲜奶 二说不话试下先 对于我香蕉控黎讲蕉味吾算好浓
而且味精味吾太重 中意试野既朋友可以一战
拣好野饮就落单食住刺身先 主打食白豚肉同三文鱼 我真系要讲 我!好!中!意!食!白!豚!肉!呀!
同埋平时小机会食到 我足足食左20块先收手哈哈 之后叫左d丸类 样样叫d加埋都几多
特别一赞呢到既水产 蚝肉size吾细㖞
煮熟左都无缩到变迷你蚝
仲有个海虾 吾系大只但胜在鲜甜 点小小豉油更加滋味
食到中段出去拣左个咖哩味出前一丁 去茶记食出前一丁都要加钱 呢到任食
仲有我觉得最正既咖哩味 系幸福既
食完就开始转战甜品