2019-08-22
又黎放低小朋友两公婆撑下枱脚既时候了~估唔到正品有咁多海鲜食~仲好多选择Tim!首先叫左个豉椒花甲~好惹味~够新鲜,又唔会太辣~劲快清哂成碟,佢地仲会畀定只碗你放榖,咁唔驶食到成枱都系丫ma!服务唔错~跟住叫左半只海南鸡,真系劲好味~好滑!我连d酸萝卜都食哂!讲真自己一个都食得哂!不过点都要留番d畀老公食既!十个赞好耐无饮过d滋润既汤水,平时自己煲亲都系去下湿,依个杏汁花胶汤就正了,饮完都觉得好补~好岩女仕饮!而老公就叫左个杏汁猪肺汤,其实味一样,不过转左猪肺,老公都饮到一滴无剩~再黎就系黄金虾仁,送饭一流~又唔会太咸,虾又爽口,唔错再黎就系蒸蚝喇~真系好饱满,只只都大大只~佢畀左d酱料可以点黎食或就咁食都得,任君选择~其实食到le度已好饱下,但忍唔住又叫左石蟹,细细只岩哂我地咁饱咁食~好清甜~下次要再黎试下其他小菜先得~
再黎就系黄金虾仁,送饭一流~又唔会太咸,虾又爽口,唔错
再黎就系蒸蚝喇~
下次要再黎试下其他小菜先得~