2021-10-25
今日经过铜锣湾,撞正lunch hour,就谂住同朋友上嚟食个午餐🤣 呢间餐厅系以音乐做主题,好彩嘅话可能会撞到有DJ喺现场表演,应该会超有feel!! 可惜我喺平日中午时间帮衬~ 撞唔到DJ驻场表演我同朋友就嗌咗个set lunch,再单点咗个意粉同小食share食🤤✨ 烧美国顶级肉眼牛扒 (12安士) $348呢个系set lunch会配搭埋餐汤同饮品😋 牛扒我嗌咗7成熟,因为朋友唔想食得太生🤭 牛扒肉质嫩滑又多汁。虽然我哋系嗌七成熟,但系中间嘅肉质仍然保持到嫩腍👍🏻 配菜亦都值得赞!我好钟意佢嘅薯条🍟 好香薯仔味,好明显同一般快餐店嘅薯条完全不同😋 越食越上瘾~✨水牛城鸡翼 (6只) $98佢哋嘅水牛城鸡翼可以拣辣度,分别有小辣中辣同大辣🔥 我几钟意佢哋嘅水牛城鸡翼,酸度同辣度都系啱啱好😋 唔会过酸又唔会太辣!! ✨蒜香辣椒蚬肉意大利粉 $148蚬肉份量都好多🥳 啖啖蚬肉!!! 好香蒜蓉味 辣辣地亦都非常之惹味❤️ 个人比较钟意硬身啲嘅意粉🍝正合我心意
烧美国顶级肉眼牛扒 (12安士)
✨ 烧美国顶级肉眼牛扒 (12安士) $348
水牛城鸡翼