2019-11-04 622 浏览
咁啱攞野入荃湾俾朋友,所以顺便约佢一齐食lunch。周末下昼1点,我地4个人等位,前面已经排咗超过20人,但都只系等咗20分钟左右,就已经俾到一张圆枱我地坐。做野既姐姐非常快手,因为佢地都知出面好多人等位,一有客人起身埋单 阿姐唔使30秒就清好枱俾后面既人入座 👍🏼因为真系好旺 好多客,佢地餐牌好简单,ABCDE餐再加个常餐。眼见大部分客人都系食2款餐: 叉烧炒蛋饭 & 葱油鸡扒饭,我地都系 😆我自己最钟意个叉烧炒蛋,好滑,蛋味好香浓,再加上啲甜豉油,成碟饭几下就清晒。我啲朋友就钟意葱油鸡扒饭多啲,因为贪佢够香,鸡扒煎到金黄色,层皮好脆,啲葱油真心好香。我系觉得连埋饭 成碟有啲干,无咁易入口。因为多客 成间铺好忙,厨房有漏单既情况,不过同阿姐讲声,好快就出到俾我地。就算咁忙几位阿姐都仲好好态度,好好人 😊👍🏼第日入开荃湾一定会再帮衬!
咁啱攞野入荃湾俾朋友,所以顺便约佢一齐食lunch。

第日入开荃湾一定会再帮衬!
叉烧炒蛋饭
葱油鸡扒饭