2019-06-23 357 浏览
今次系友人既生日饭,友人最钟意就系食放题,我就揾到呢间有生蚝食既放题谂住试下佢同俾佢食餐豪既生日饭。我地食早啲,星期六六点到咗,都已经有啲人系入面。我想食有生蚝食个只系加$118任食,不过只系加$118就可以无限食法国生蚝都几抵,我地第一样就系叫咗呢个先,全部都系原只即开,真系生勺勺嫁,食落去都好鲜甜,又好大只。跟住就叫放题一定要叫既刺身,佢会嚟咗个刺身拼盘俾我地先,全部刺身都有齐,有成十只唔同既刺身,三文鱼刺身嚟既更加系腩嚟,非常之肥美。呢个都好推介,应该都系呢种既其中一个主打,系海胆火焰带子,好少放题会有咁多海胆,同海胆加带子呢个组合系极邪恶,两样嘢都好新鲜,加埋好正好好食。坐底先知原来每人都会送汤,我自己就最钟意饮中汤,所以有中汤饮超开心,嚟到都闻到个汤好香,就咁睇个色都见到个汤好浓,啲料都好多。除咗啱啱嚟既刺身之外仲有生虾可以叫。叫咗啲卷物,原来花之恋都有分几款,比较钟意既系有海胆加三文鱼籽系面既,未试过呢个组合既花之恋。另外都叫咗好多唔同既火炙寿司。朋友叫既吞拿鱼腩手卷。串烧都有好多可以选择,我地几个都比较钟意食鸡肉就叫咗呢个鸡肉串烧。鸡软骨呢个好钟意,觉得好特别又好食既咸蛋
生蚝

刺身拼盘

海胆火焰带子

除咗啱啱嚟既刺身之外仲有生虾可以叫。
生虾刺身

另外都叫咗好多唔同既火炙寿司

朋友叫既吞拿鱼腩手卷。

鸡软骨

呢个好钟意,觉得好特别又好食既咸蛋黄味薯条,好钟意呢种有条纹既薯条,加上个咸蛋味好浓,好正

呢度都有唔同种类既甜品同雪榚,呢种有一只少见啲雪榚牌子,有我最钟意既豆腐味

成餐放题寿星女都好满意,特别系个生蚝,佢仲话以后生日都要有生蚝食哈哈哈
生蚝
刺身拼盘