2023-05-23 194 浏览
朋友突然吹鸡食dinner,我地就入左川庄,order左黄金翡翠、辣妹子干煸肥肠、甜奶迷你小馒头同埋黑椒鸡泡鱼干等等。《黄金翡翠》里面有四季豆同秋葵,每条四季豆同秋葵都包裹住咸蛋黄,而秋葵已经焗到干身,食落去好脆,色香味俱佳!《辣妹子干煸肥肠》肥肠炒得好香,加埋辣椒同香料,辣而不失风味。《黑椒鸡泡鱼干》鸡泡鱼干烧到微脆,但配黑椒粒有d奇怪,黑椒抢晒鸡泡干原本嘅味道。《辣蒜烧生蚝》生豪都几大只几肥美,加埋大量蒜蓉同辣椒粒,好惹味!《甜奶迷你小馒头》呢个细细嘅甜品好好食,饭头外脆内软,再配埋甜甜嘅炼奶,香甜可口。整体来讲,食物质素唔错,而且服务都好好,环境舒适,系一个好适合同朋友聚餐嘅地方。

黄金翡翠

辣妹子干煸肥肠