(非会员)
2007-06-23 9 浏览
真系未食过咁难食既寿司,,我唔明点解有人可以赞啰,,仲要夜晚排哂长龙,,真系不知所谓!首先,真系要讲下回转带内既寿司,咩红豆寿司呀,沙律寿司呀,咩垃圾都出齐,完全唔系人食!仲有几个钟头内转黎转去都系果3款,系咪回转寿司餐厅黎架!?其次,寿司质素唔驶讲都知啦!奇差!紫菜又un!d刺身又唔新鲜,好似隔夜咁!d饭仲要一夹就散!点食呀!?真系当人狗黎架wor再者,d待应既服务质素真系好差,好过分!佢初初俾左个位我地,我地要求换位..佢好似唔想咁!跟住我地order寿司既时候,叫极佢都唔过黎..扮聋!过到黎..仲要黑口黑面..唔想写咁..系咪做野架呢d人!?最后,有咩理由一间餐厅连餐牌都冇呢!?佢分明想呃d唔知可以order野食既人啦,真系好过分!一间餐厅连最基本既诚意都无..倒不如执左佢啦,我真系好失望!