2020-12-26
昨日路经百份百餐厅,朋友推荐手工奶茶,话好饮,原来门口位置有售卖MAMA BAKERY的面包及饮品,每次经过见好多人喺门口围住,等候入餐厅进餐,完全睇唔到门口位置有面包卖今次就买左一樽手工奶茶、一樽手工咖啡、黑白芝麻芝士火腿条及一入门口就吸引住我嘅眼球的烧芝士吐司拆礼物日试新嘢食手工奶茶及手工咖啡每樽$12佢嘅条款系买一个面包,可以用优惠价$12买一樽奶茶或者咖啡,原价$18一樽,奶茶及咖啡都香滑,质感够厚,奶茶有茶味,咖啡有啡味,二樽都好味道不过本人饮开奶茶少甜/走甜及斋啡,所以觉得略为甜,不过都可以接受。黑白芝麻芝士火腿条$12昨日买咗放入雪柜,今朝早用微波炉叮15秒,瞬间变得软熟及香喷喷,加上芝麻香一流烧芝士吐司$12昨日买咗放入雪柜,今朝早用微波炉叮30秒享用,原来中间有流心呢件烧芝士吐司好味道,系我杯茶已经落入左我嘅必食名单内相信每次我路过MAMA BAKERY我都会买件烧芝士吐司回家。
拆礼物日试新嘢食
手工奶茶及手工咖啡每樽$12