2021-04-20
90s👦🐥情侣吃货|😚饮食著数|🇭🇰hkfoodie🍽️(👦)自称三星米芝莲食评家(🐥)自称拉面沾面专家👉 主打不专业食评🍽️👉 快闪饮食著数🤑____________👉 不专业食评🍽️.【日式寿喜烧sukiyaki牛肉小火锅 + 升级乌冬】 HK$81 + HK$12【麻辣麻酱手撕鸡凉拌面】HK$47【香烤七味鸡翼 / 5只】HK$32【Lattle雪香】跟餐加配 + HK$9【柑桔柠檬水果冰茶】跟餐加配 + HK$10.(🐥) 鸡翼烤得都几香口,整体感觉都唔错👍 平价寿喜烧嚟讲,呢个算系唔错,识食一定会食哂啲菜!娃娃菜索满哂寿喜烧酱汁汤底,真系好入味好正😍 下次会想试埋其他台式口味嘅火锅😋 套餐可以升级配乌冬,乌冬都几弹牙好食!配埋寿喜烧酱汁汤底真系绝配🤗 .今次食呢间系青衣城分店,人流唔算多,等位都唔洗等好耐!加上价钱亲民💰 吸引咗好多附近嘅街坊同学生哥嚟帮衬😊 如果大家都想平食一人火锅嘅话,不妨考虑呢间🌟 分店算多,总有一间系左近😝🐥总分评价:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 性价比:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 服务:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 环境:⭐⭐⭐⭐(4
(👦)自称三星米芝莲食评家
【麻辣麻酱手撕鸡凉拌面】HK$47
【香烤七味鸡翼 / 5只】HK$32
【Lattle雪香】跟餐加配 + HK$9
【柑桔柠檬水果冰茶】跟餐加配 + HK$10
🐥总分评价:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 性价比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服务:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 环境:⭐⭐⭐⭐(4/5)
(👦) 👦之前系食过下午茶,今次光顾晚市会感觉价钱适中,跟下午茶价格都只系贵少少,可以接受范围👍👍 最近天气又冻番d 就拣左个寿喜烧一人锅试试佢,整体味道唔错😋😋 加配埋乌冬的话,👦都会够饱!而凉拌面属于正常水准,未算太有惊喜,👦觉得下次可以再发掘下其他菜式。
不过今次饮品就未有上次咁好味,👦发觉唔同分店餐牌都有d唔同,例如上次推荐的芋香雪香系青衣分店就揾唔到了😆😆 但饮品同样大杯装就真系好大杯😂😂 其实都系好抵饮👍👍
👦总分评价:⭐⭐⭐(3/5)
--- 食物:⭐⭐⭐(3/5)
--- 性价比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服务:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 环境:⭐⭐⭐(3/5)
____________