2024-01-27 140 浏览
小朋友最爱的【熊小馆】 我哋又嚟啦!🥰 趁星期五晚,第二日又唔使返工返学就出嚟逛逛同食餐饭,等大人细路都可以relax下。😌唔使问小朋友一定系嗌小熊套餐。❤️小熊套餐有肉酱意粉、芝士鸡尾肠、牛油粟米、小熊啫哩配鲜橙汁,全部都系小朋友最钟意嘅食物而且亦都非常美味。😋除咗小熊套餐之外,menu亦有很多选择。🧡铁板杂扒包含了猪扒、鸡扒、烟肉和鲜蛋。猪扒和鸡扒煮得刚刚好,肉质嫩滑多汁。烟肉的咸香够滋味。选要咗黑椒汁,自己偏爱黑椒配鸡扒,完全系我钟意嘅口味。😋💛黑松露蟹籽带子黄金意大利饭意大利饭结合了黑松露的香气、蟹籽的鲜味和带子的鲜甜。意大利饭煮得刚好与松露和海鲜够鲜味。😋💚白酒忌廉煮青口青口煮得嫩滑,搭配白酒忌廉酱汁和白酒的香气,非常夹。😋除咗美食之外,这里的装潢布满小熊🐻,小朋友开心之余,大人也重拾童真。🥰 小朋友又可以到儿童区看图画及玩玩具。坐近玻璃围栏边的位置更可以看溜冰场,远望溜冰及比赛,小朋友非常雀跃,这果真是一家十分受欢迎的亲子餐厅。👍

唔使问小朋友一定系嗌小熊套餐。
❤️小熊套餐

除咗小熊套餐之外,menu亦有很多选择。
🧡铁板杂扒

💛黑松露蟹籽带子黄金意大利饭

💚白酒忌廉煮青口
青口煮得嫩滑,搭配白酒忌廉酱汁和白酒的香气,非常夹。😋