2019-02-09 1303 浏览
以小菜馆来讲,食物款色尚可,但临近新年只有特定餐牌,款色少仲加幅劲,都算,到处食店都系咁。味道尚算好味,但超咸,不过中菜馆食物都预左浓味。服务态度上,伙计叔叔系好好,但收银那个肥婆(相信系老板娘)认真赶客,由我地等位至入座,都见佢不分老嫩见人就串,当然对我们也不例外!我们明明book左位都仲要等,又有老人家心急,当然问多两句得咪都好正常嘛,但佢没有半点唔好意思,还好无礼貌地责难我们唔该用眼睇清楚佢全场都爆,讲真我觉得这是他们安排欠缺妥善啰。我地唔系要求上宾的待遇,但唔好当人来乞食咁,讲到唔俾位你系正常,俾位你仲要多谢佢咁款。一直听街坊讲来就预受气,估唔到系真,食物几好都无用(更何况食物也很一般),真心唔会有下次。
2019-02-03
等候时间
30 分钟 (堂食)
庆祝纪念
团年饭