席间我嘅味蕾真系经历咗一场嘅盛宴😍!食嘅第一碗系【和牛拉面】,见到和牛肉片摆得整整齐齐,汤头嗌得滚滚,一啖落肚即刻暖笠笠。和牛好嫩滑,配上弹牙嘅面条,简直好吃到停唔到口!汤底香浓得嚟又唔腻,饮完汤唔觉得口渴,真系要竖起拇指赞赏一番!另一道菜系【樱花虾海老味噌拉面】,充满丰富海鲜嘅甘香,樱花虾俾咗汤底添上几分特别嘅风味。面条得嚟Q弹得嚟滑口,啲叉烧片又软熟得黎味道鲜美,完全就系咁啱咁正!加嘅糖心蛋,溏心溶入汤里,捞一捞食,呢个match正到爆灯💡!环境上,装潢港日风,小小日式摆设,有种亲切感。阿哩啦,店员嘅态度虽然唔算系热情过火,但都算系勤力快手。开心嘅就系,𠮶啲拉面香浓得黎唔死咸,食完仲想再嚟!记得,去嘅时候骚吓招牌笑容,可能会得到更贴心嘅服务添🥰!