2017-04-17 499 浏览
今日去左令我心情爆棚既餐厅。到依家都未平复到个心情。餐厅好靓,冇想像中咁嘈,猫仔一定住得好舒服。一入去已经见到几只猫仔霸气行黎行去。真系好鬼死得意。有只仲训到只猪咁。餐单都有简单介绍猫仔,可惜冇得买翻屋企。叫左个德国炸猪手黎食。真系估唔到cafe都有呢啲食,正既。之前去好多cafe都系得意粉意饭,冇扒类食,呢度竟然有猪手。猪手终于上菜。份量大,猪皮炸得劲香脆,钟意食猪皮个软胶既口感,加埋蜜糖芥末,juicy既感觉又再上多一个层次。芥末重蜜糖味,好特别既味道,应该系自己调,调得易入口,成个猪手系cafe界入边系高质既!前菜系泰式辣酱虾,好惹味既虾,酸酸辣辣,最紧要弹牙。发觉呢度都几有创意。叫左个芒果乳酪消下暑,冻冰冰真系正。食完成个set已经好饱,但见到加多三十蚊有个岩浆吐司,同茶木比真系平佢十条街。即刻叫左黎食,顺便慢慢奶猫。冇谂过呢个吐司咁大份量,原来呢个先系重点!真系同茶木份量差唔多,但价钱,味道好食好多。一切开,朱古力岩浆留晒出黎,好有心思的甜品。加埋朱古力雪糕一齐食,同埋望住啲猫霸气咁行黎行去,今日我心情真系爆棚。朱古力雪糕同埋岩浆冻热想沟,口感真系超级丰富!侍应见我好钟意猫,
今日去左令我心情爆棚既餐厅。到依家都未平复到个心情。
有只仲训到只猪咁。

餐单都有简单介绍猫仔,可惜冇得买翻屋企。
叫左个芒果乳酪消下暑,冻冰冰真系正。

侍应见我好钟意猫,仲好好同我介绍边只系大佬,妈咪,二奶。服务态度都好亲切。
听闻之后就快有新野出,下次再黎试下,我既猫猫,等我呀!