2023-06-05 73 浏览
罗东肉焿番盐酥天使大鸡扒 🐔$49周围都有盐酥鸡扒卖,质素都可谓非常参差,今次呢一件除咗系即炸嘅之外,佢哋嘅炸粉非常簿身,味粉均匀,令到佢嘅整体非常惹味、香口!虽然价钱唔系特别平,但系就绝对合理!🙈🙈罗东肉焿汤 配大鲁肉饭餐 🍽$79罗东肉焿汤好耐以前喺台湾饮过,喺香港饮到就真系第一次!呢度卖嘅仲要系非常正宗嘅,想饮正宗嘅罗东肉焿汤,同埋正宗既鲁肉饭,真系千祈唔好错过呢一间!我哋当日帮衬,出面买外卖同埋等位嘅人都源源不绝架!😆😆鲁肉干拌米粉🍜$42好耐未食过呢一个口味,入面除咗有台湾正宗鲁肉碎之外,仲有台湾人好钟意嘅酸酸辣辣酱汁!想食真正嘅台湾风味,就一定唔可以错过呢间餐厅啦👍🏻👍🏻👍🏻葡萄柚冰茶🍹(叫任何粉面饭,半价)$13呢个葡萄柚冰茶我叫咗绿茶底,口感非常之清新,啱晒夏天解渴!🥰🥰小芋圆炭焙奶茶🧋(叫任何粉面饭,半价)$16呢个炭焙奶茶味都完全唔会输蚀比出面嘅台式饮品店,非常唔错㖞!入面仲有小芋圆,非常有咬口添!✅✅
罗东肉焿番
盐酥天使大鸡扒 🐔$49