2024-04-27
店名: 麻辣风云地址: 铜锣湾骆克道491-499号京都广场5楼铜锣湾站 C 出口,行4分钟环境:4/5味道:4.5/5价钱:4.5/5麻辣风云主打正宗川菜,适合1人至多人饭局,多人就可以开心share!餐厅亦配合中国风装潢,好有气氛!🤓酸菜鱼 ❤️❤️❤️❤️❤️$268order左小麻小辣中酸,可以按各人口味调整,汤味道好正,饮一啖就好开胃🤩鱼片滑嫩新鲜,无食到刺,份量都好足,配菜都有好多,包括烟韧嘅宽粉、豆卜、酸菜等,食落去好丰富好味😋食下食下就食晒,意犹未尽!😍荔枝虾球❤️❤️❤️❤️❤️$108尼道菜色好有特色,店员搬上黎嘅时候道菜一路都带著仙气,打卡好靓😚虾球外边香脆,口感扎实,秘制酱汁系有荔枝清甜嘅味道,配搭起黎感觉好fresh!😝蒜泥白肉片❤️❤️❤️❤️❤️$68肉片配上青瓜,面头洒上蒜粒,配上特调红油,一口食落去,香辣又带点清爽,唔会觉得好油腻!🤩黑糖脆炸糍粑❤️❤️❤️❤️❤️$58份量都多,有6件😆糍粑外皮焦脆、内里软糯,配搭香甜黑糖浆同黄豆粉,甜而不腻,两个人分每人3旧还好,唔会好济!😍前菜❤️❤️❤️❤️$8/份花生系有撒盐的,粒粒香脆;凉菜带点微辣!😆
店名: 麻辣风云
蒜泥白肉片❤️❤️❤️❤️❤️
黑糖脆炸糍粑❤️❤️❤️❤️❤️
前菜❤️❤️❤️❤️
$8/份
花生系有撒盐的,粒粒香脆;凉菜带点微辣!😆