📍香港大学 Vie Won Won可能睇完个标题你都一头雾水紧:食个饭啫,又点古灵精怪呀🤷🏻‍♀️唔系呀你睇睇入面嘅环境先啦 - 又满天神佛,又油画又电影上映时间咁🎬 最估唔到嘅系,佢哋摆埋一齐又无好大违和感㖞😆 反而有一种玩味同神秘感🤹🏻‍♀️ 认真,港女打卡真系一流🤭⚖️ 以港女打卡able同味道嚟评定嘅话,我会推荐以下选项:1⃣️ The Taste of Life🍹人生啫系咩味?喺呢度,我一杯就饮到 - 苦瓜、苹果、蜜糖、青柠、柠檬、琴酒...... 特别号码系汤力水🥃 喺甜酸苦辣、五味杂陈当中,我思考咗人生...... 真系唔系讲笑,差啲写埋潮文✏️2⃣️ 蟹膏蟹肉炖饭🦀️正所谓,净饮双计🧮 梗系要叫返个饭啦🥰 呢个饭超足料,啖啖蟹肉同蟹膏🤓 真系幸福爆灯呀💡3⃣️ 爆谷火山配雪糕🍿人生愈系苦,我哋愈要多一点甜😋 呢个爆谷山成功令我嘅心情立即变好❤️ 配埋雪糕一级棒👍#古灵精怪港女朝圣餐厅 #hku #香港大学 #香港大学美食 #viewonwon #thetasteoflife #蟹膏蟹肉炖饭 #爆谷火山配雪糕 #ohhejfoodie
📍香港大学 Vie Won Won

反而有一种玩味同神秘感🤹🏻‍♀️ 认真,港女打卡真系一流🤭

1⃣️ The Taste of Life🍹

2⃣️ 蟹膏蟹肉炖饭🦀️