2022-03-28
落雨湿湿☔️眼懵懵👀见电车就上🚌去错目的地😅周围都好多嘢食😘梗系要揾啲未食过嘅餐厅试吓啦😉哗😛好多英文啊连个老板娘👩🏾🦱都卷晒脷👅讲英文👄老公👨🏻🦱都系听得三成、你话我听唔听得懂😏听懂一成啊、净系听到佢问系到食定拎走,然后等10分钟啦🤣🤣🤣🤣好彩餐牌都有中英对照😅一人嗌咗一个套餐😃先送上面包同薄饼(个洋葱酱好特别😋放上面包同薄饼超好食)老公👨🏻🦱叫咗佢钟意食嘅嘢😊印度传统薯饼~食落去有啲好香咖喱味😃唔太辣、又D乳酪🧀️但系又好好食㖞😍马格丽塔pizza🍕脆卜卜😉材料唔多、唔会太油😃又唔错㖞👍🏻印度传统奶茶☕️零舍有一种唔同嘅味道😘我梗系叫返我自己钟意食嘅嘢😍南瓜🎃汤~哗😘热辣辣🍵超浓郁🥹正👍🏻意大利千层面~意粉好滑、好香嘅橄榄油味Chocolate Tiramisu~好香嘅朱古力🍫好滑😙今次我成杯俾我食晒😘因为太好味😋第一次食印度🇮🇳餐、喺我心目中以为会好肥腻😜错喇🙅🏻♀️呢间餐厅每一款食材、分量同味道啱啱好、似大酒店🏨厨师👨🏼🍳格调、价钱又唔贵😄如果我住喺附近我谂我会经常帮衬佢😊今日好彩搭错车😂又揾到好嘢食啦😆😆记住要英文落order嘅、唔识都可以看图嘅🤣🤣🤣🤣就比张看图餐单你哋睇
见电车就上🚌
去错目的地😅
周围都好多嘢食😘
梗系要揾啲未食过嘅餐厅试吓啦😉
哗😛好多英文啊
连个老板娘👩🏾🦱都卷晒脷👅讲英文👄
好彩餐牌都有中英对照😅
一人嗌咗一个套餐😃
先送上面包同薄饼(个洋葱酱好特别😋放上面包同薄饼超好食)
老公👨🏻🦱叫咗佢钟意食嘅嘢😊
印度传统奶茶☕️零舍有一种唔同嘅味道😘
我梗系叫返我自己钟意食嘅嘢😍
南瓜🎃汤~哗😘热辣辣🍵超浓郁🥹正👍🏻
意大利千层面~意粉好滑、好香嘅橄榄油味
第一次食印度🇮🇳餐、喺我心目中以为会好肥腻😜错喇🙅🏻♀️
今日好彩搭错车😂又揾到好嘢食啦😆😆
记住要英文落order嘅、唔识都可以看图嘅🤣🤣🤣🤣
就比张看图餐单你哋睇吓啦😝😝😝