2018-02-23 648 浏览
今日要去睦邻中心做义工实习,刚好对要有米线舖。米线控一定唔会错失良机😂一入到去,有两个选择可以叫餐或者画纸仔。是日小食系会每日都唔同的,我咁岩系口水鸡,我都几爱的𩠌菜之一啊💋但系因为第一次黎,人生路不熟,我画左纸但原来唔系餐黎咖😅****餐系直接叫就可以🧐餐同唔餐既分别系差$8,但系职员好好。即刻帮我改返单🙇🏻‍♀️叫完个口水鸡,就即刻改左是日小食做土豆丝,感恩佢仲肯换返个口水鸡俾我❤️呢道既鸡系鸡脾肉,仲好嫩滑的,佢既配料同调味同出面食开既有啲唔同。每一啖都食到泡椒既香味,少少麻口,但唔系香辣到红嘴果一种。食完都唔觉口渴,同埋我钟意佢无落豉油😋餐跟三𩠌粉,加左$2要手工饺,系椰菜饺。唔好食,因为佢预先煮定,个皮梅晒,爆皮。个馅肉都唔太鲜、浓、香。。。反而红薯粉唔使加钱,仲系正方条形,食落好弹牙👍🏼我会再黎的💋

一入到去,有两个选择可以叫餐或者画纸仔。
但系因为第一次黎,人生路不熟,我画左纸但原来唔系餐黎咖😅
****餐系直接叫就可以🧐

反而红薯粉唔使加钱,仲系正方条形,食落好弹牙👍🏼

我会再黎的💋